Trondheim

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Trondheim

Bakehuset Trondheim har røtter langt tilbake i forrige århundre. Velsmakende brød og bakervarer til innbyggerne i Trøndelag!

Se vårt produktsortiment:

Reidar Helgesen Sr etablerte Helgesens Bakeri og Konditori i Ilevollen 9 i 1932. Sønnen Ørvar Helgesen kjøpte Trondheim Kommunale Bakeri i Brattørgate, som hadde vært i kommunal eie fra 1917 til 1959. Året etter åpnet Brødfabrikken A/S i det samme anlegget. I 1973 åpnet Baker Helgesen sitt store og nybygde bakeri på Tunga i Trondheim under navnet Brødfabrikken A/S. Dette var da Trøndelags mest moderne bakeri. Brødfabrikken A/S ble solgt til Baker Brun i Bergen i 1991, før det ble kjøpt av Bakers AS i 1993. Bakehuset Trondheim åpner nytt bakeri på Tiller i 2022.

Bakehuset Trondheim baker brød og bakervarer som du finner i dagligvarebutikken. Det populære Åfjordbrødet som våre egne bakere laget oppskriften til er en lokal klassiker. Vi lager også wienerbrød, skolebrød, baguetter og bakervarer med ost. I tillegg er vi veldig stolte av vårt konditori som baker kaker til små og store anledninger.

Hilsen bakerisjef
Tommy Fredriksen Tøndel

 

Trondheim

Østre Rosten 107, 7093 Tiller

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Henvend deg til riktig sted, så når du raskere fram.