Gourmetloff- Helstekt
under 10 min
Lunsj, Middag
Saftig og godt - en nydelig snack å servere gjestene en sommerkveld!
Ingredienser
- Bakerens Utvalgte Gourmetloff
- To fedd hvitløk
- 75 gram smør
- Håndfull ferske urter
- 200 gram revet ost
- 100 gram skinke
- Aluminiumsfolie
Slik gjør du
- Bruk halvgrovt brød eller loff. Vi har brukt Bakerens Utvalgte Gourmetloff. Rut opp brødet i 4 x 4 cm med en skarp kniv og pakk brødet inn i aluminiumsfolie. Sett brødet i ovnen på 180 grader i ca. 5 minutter slik at det blir varmt.
- Mens brødet står i ovnen, smelt 75 gram smør, finhakk to fedd hvitløk og en god håndfull urter og bland alt dette sammen.
- Ta brødet ut av ovnen og fyll brødet med smørblandingen, 200 gram revet ost og 100 gram smårettskinke. Pakk brødet godt inn i aluminiumsfolien igjen og sett det tilbake i ovnen i ca. 15 minutter. Dette er noe både barn og voksne kommer til å like!
Vel bekomme!