Gourmetloff- Helstekt

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Gourmetloff- Helstekt

under 10 min

Lunsj, Middag

Saftig og godt - en nydelig snack å servere gjestene en sommerkveld!

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bruk halvgrovt brød eller loff. Vi har brukt Bakerens Utvalgte Gourmetloff. Rut opp brødet i 4 x 4 cm med en skarp kniv og pakk brødet inn i aluminiumsfolie. Sett brødet i ovnen på 180 grader i ca. 5 minutter slik at det blir varmt.
  2. Mens brødet står i ovnen, smelt 75 gram smør, finhakk to fedd hvitløk og en god håndfull urter og bland alt dette sammen.
  3. Ta brødet ut av ovnen og fyll brødet med smørblandingen, 200 gram revet ost og 100 gram smårettskinke. Pakk brødet godt inn i aluminiumsfolien igjen og sett det tilbake i ovnen i ca. 15 minutter. Dette er noe både barn og voksne kommer til å like!

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?