Middagssalat med saftig kornbrød
over 20 min
Middag
En mettende og god variasjon til hverdagens middager!
Ingredienser
Antall porsjoner: 2
- 4 egg
- 1 kyllingbryst (gjerne rester fra gårsdagen)
- Crispisalat
- Ruccola
- 1 beger tomater
- 4 reddiker
- 1 gulrot
- Bringebær
- Pinjekjerner eller hakkede nøtter
- Basilikum
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
Slik gjør du
- Krydre kyllingbrystet med salt og pepper og stek i smør eller olivenolje. Pass på at kyllingen blir gjennomstekt.
- Kok eggene i 8 minutter.
- Vask og skyll salaten.
- Del tomater og reddik i fine båter eller skiver.
- Riv eller finsnitt gulrot.
- Anrett salaten på en tallerken og topp med basilikum, bringebær og pinjekjerner eller hakkede nøtter.
- Server salaten med en god dressing og Kornbrød.
Vel bekomme!