Pasta al limone og Havre- & Surdeigsbrød
over 20 min
Lunsj, Middag
Favorittpasta for hele familien! Sammen med godt brød er denne en sikker vinner både til hverdags og fest.
Ingredienser
Antall porsjoner: 4
- Ca. 500 g fersk pasta, gjerne tagliatelle
- 2 sitroner
- 200 g friskrevet parmesan
- Ca. 1 1/2 dl olivenolje
- 1 bunt persille
- Salt og pepper
- Bakerens Utvalgte Havre- & Surdeigsbrød
Slik gjør du
- Riv skallet av sitronene med et zesterjern eller et rivjern.
- Press sitronene. Det skal bli ca. 1 dl sitronsaft.
- Bland olivenolje og revet parmesan med revet sitronskall og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Hell vannet av pastaen, men spar litt av vannet til eventuell justering.
- Hell blandingen over pastaen og rør alt sammen. Tilsett litt av pastavannet hvis ønskelig.
- Topp med finhakket persille. Serveres med en gang med gode skiver Havre- & Surdeigsbrød.
Vel bekomme!