Potet- og purresuppe med Sesam- & Solsikkebrød
over 20 min
Lunsj, Middag
En klassisk suppevariant som er enkel å lage. Serveres med smakfullt brød!
Ingredienser
Antall porsjoner: 4
- 500 g poteter
- 2 løk
- 1 purreløk
- 1 liter vann
- 1 kyllingbuljongterning
- 100 g chorizo
- Bakerens Utvalgte Sesam- & Solsikkebrød
Slik gjør du
- Finhakk løk og purre. Spar litt av purren til topping.
- Skjær potetene i grove biter.
- Stek løk og purre i en kasserolle med litt smør.
- Tilsett poteter, vann og buljongterningen. La det koke til potetene er myke, ca. 20 minutter. Tilsett salt og pepper etter smak.
- Kjør suppen glatt med en stavmikser.
- Del chorizoen i fine terninger og stek i en panne.
- Topp suppen med chorizo og tynne strimler purre. Server med gode skiver Sesam- & Solsikkebrød.
Vel bekomme!