Brioche burgerbrød med eggesalat
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke
Saftig briochebrød med kremet eggesalat og ruccola! Perfekt til lunsj, piknik eller som en lett middag.
Ingredienser
- Brioche Burgerbrød
- 2 egg
- Ruccola
Dressing:
- 50 g rømme eller creme fraiche
- 50 g majones
- 2 ts dijonsennep
- 1/2 ts Sriracha eller annen sterk chilisaus
- 1 liten rød løk, finhakket
- Gressløk, finhakket
- 1 klype sukker
- Salt og peppe
Slik gjør du
- Kok eggene i ca. 8 minutter og ha dem over i kaldt vann.
- La eggene avkjøles noen minutter kaldt vann.
- Fjern skallet og del eggene i små terninger.
- Finkutt løk og gressløk.
- Bland dressingen med eggene og server Brioch burgerbrød med ruccola og eggesalat.
Vel bekomme!