Brioche burgerbrød med eggesalat

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Brioche burgerbrød med eggesalat

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Saftig briochebrød med kremet eggesalat og ruccola! Perfekt til lunsj, piknik eller som en lett middag.

Ingredienser

Dressing:

  • 50 g rømme eller creme fraiche
  • 50 g majones
  • 2 ts dijonsennep
  • 1/2 ts Sriracha eller annen sterk chilisaus
  • 1 liten rød løk, finhakket
  • Gressløk, finhakket
  • 1 klype sukker
  • Salt og peppe

Slik gjør du

  1. Kok eggene i ca. 8 minutter og ha dem over i kaldt vann.
  2. La eggene avkjøles noen minutter kaldt vann.
  3. Fjern skallet og del eggene i små terninger.
  4. Finkutt løk og gressløk.
  5. Bland dressingen med eggene og server Brioch burgerbrød med ruccola og eggesalat.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler