Brioche med krepsehaler

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Brioche med krepsehaler

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Deilig sommermat! Brioche pølsebrød har flere bruksområder enn grillmat, de smaker ypperlig med en deilig salat laget av krepsehaler!

Ingredienser

Dressing:

  • 4 ss majones
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 ss chilisaus, sterk
  • 4 ss gressløk, finhakket
  • Salt og kvernet pepper

Syltet rødløk:

  • 2 løk i skiver eller fine båter
  • 2 lime, saften
  • 2 ss sukker

Slik gjør du

  1. Skjær løk i fine ringer eller skiver.
  2. Svis saftene av to lime og bland med 2 ss sitron.
  3. La sukkeret løse seg opp , og hell over løken. La alt stå minimum en halvtime.
  4. Bland sammen majones, crème fraîche, chilisaus og urter. Smak til med salt og pepper, og bland dressingen sammen med krepsehalene.
  5. Server med syltet rødløk og finhakket gressløk.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler