Cæsarsalat

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Cæsarsalat

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Cæsarsalat er en av de mest spiste saltene i verden. Vi lager vår versjon med kylling og bacon, - og deilige krutonger av Bakerens Utvalgte Kornbrød.

Ingredienser

(4 porsjoner)

  • Bakerens Utvalgte Kornbrød
  • 240 g bacon
  • 1 romanosalat
  • Cæsardressing
  • 50 g revet parmesan
  • 600 g kyllingfilet
  • Basilikum
  • 50 g krutonger
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kutt bacon i biter og stek gylne i en stekepanne. Sett til side.
  2. Del opp romanosalat i biter, og vend inn caesardressing og revet parmesan.
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje på høy varme. Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side. Senk til middels varme og sett på lokk. La kyllingen steke til den er helt gjennomstekt, ca. 4-6 minutter, avhengig av tykkelsen på kyllingfileten. La kyllingen hvile 2-3 minutter etter steketid før du skjærer den opp i skiver.
  4. Anrett cæsarsalaten på et serveringsfat og topp med frisk basilikum, skiver av kyllingfilet, bacon og krutonger. Smak til med salt og pepper og server med Bakerens Utvalgte Kornbrød.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler