Linfrøbrød med eggerøre eller spekeskinke

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Linfrøbrød med eggerøre eller spekeskinke

under 10 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Linfrøbrød er et grovt brød er bakt med linfrø og sesamfrø som gir god tyggemotstand og god smak. Varier med ulike typer pålegg - godt påfyll sommeren igjennom!

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Pisk eggene og tilsett 3 ss vann, en klype salt og smør i små terninger.
  2. Varm opp pannen til medium varme, tilsett litt smør og hell i eggeblandingen når smøret bruser lett.
  3. Rør i eggene mens blandingen stivner og smørterningen smelter.
  4. Skjær gode skiver Linfrøbrød og server med myk eggerøre eller
    spekeskinke med jordbær.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler