Rundstykke med kylling, avokado og salat
10 - 20 min
Lunsj, Matpakke
Ingredienser
- Rundstykke
 - Kyllingfilet
 - Rødløk
 - Cherrytomater
 - Avokado
 - Hjertesalat
 - Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)
 
Slik gjør du
- Bruk kald kylling fra gårsdagens middag eller stek kyllingfilet i stekepannen til det er gjennomstekt. La kyllingen avkjøles.
 - Skrell rødløk og skjær den i tynne ringer. Skyll to–tre cherrytomater og del dem i to. Kutt avokado i skiver og skyll noen blader med hjertesalat.
 - Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones.
 - Del rundstykket i to og smør aioli i bunn. Legg på et blad med hjertesalat, skiver av avokado, kalde eller varme skiver med kyllingfilet, og cherrytomater og rødløk.
 
Du har nå en perfekt matpakke til å ta med på tur!
Vel bekomme!