Rundstykke med kylling, avokado og salat

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Rundstykke med kylling, avokado og salat

10 - 20 min

Lunsj, Matpakke

Ingredienser

  • Rundstykke
  • Kyllingfilet
  • Rødløk
  • Cherrytomater
  • Avokado
  • Hjertesalat
  • Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)

Slik gjør du

  1. Bruk kald kylling fra gårsdagens middag eller stek kyllingfilet i stekepannen til det er gjennomstekt. La kyllingen avkjøles.
  2. Skrell rødløk og skjær den i tynne ringer. Skyll to–tre cherrytomater og del dem i to. Kutt avokado i skiver og skyll noen blader med hjertesalat.
  3. Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones.
  4. Del rundstykket i to og smør aioli i bunn. Legg på et blad med hjertesalat, skiver av avokado, kalde eller varme skiver med kyllingfilet, og cherrytomater og rødløk.

Du har nå en perfekt matpakke til å ta med på tur!

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?