Iskremtårn med brioche og bær
10 - 20 min
Dessert
Når du vil overraske familen eller gjestene med en god og enkel sommerdessert - lag et iskremtårn av is og brioche toastbrød. Den perfekte måten å bruke opp brødrestene!
Ingredienser
- Brioche toastbrød
- Din favoritt-iskrem
- Sjokoladesaus
- Hasselnøtter
- Sitronmelisse
- Jordbær
Slik gjør du
La isen stå 5-10 i romtemperatur, da er den lettere å skjære i lag/skiver.
- Varm skivene i oven på 160 grader i 2-3 minutter.
- Skjær is i skiver og legg lagvis skive-is-skive-is så høyt du vil ha tårnet (eller så langt brødrestene rekker). Vi har brukt pistasjis, jordbæris og vaniljeis med sjokolade.
- Topp med sjokoladesaus, hasselnøtter, sitonmelisse og jordbær, eller server toppingen i skåler ved siden av.
Vel bekomme!