Panzanella
over 20 min
Lunsj, Middag
Panzanella er en brødsalat som har sitt opphav i Toscana, Italia. Å lage panzanella er en fin måte å bruke brød som begynner å bli tørt.
Ingredienser
4 porsjoner
- 1⁄2 brød
- 2 tomater i båter
- 1 agurk i terninger
- 1⁄2 rødløk i skiver
- Litt frisk basilikum
- 2 fedd hvitløk
- 1⁄2 sitron (saft og skall)
- En god klunk olivenolje
- 100 g fetaost
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Riv brødet i store biter. Finhakk hvitløk og basilikum og riv sitronskallet før du presser sitronen.
- Bland brødet med blandingen.
Del deretter opp tomater, agurk og rødløk. - Stek brødet på middels varme med smør i pannen. Bland deretter med oppkuttet tomat, agurk og rødløk.
Vel bekomme!