Pepperkake petit fours

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pepperkake petit fours

over 20 min

Jul

Ingredienser

Tipset er laget med vår ferdige «Jeg elsker deig» pepperkakedeig som du finner i MENY-butikken din.

Deigtips:

  • Legg deigen i kjøleskapet i ca. 30 minutter før du skal bruke den, da blir den enklere å kjevle ut.
  • For pepperkaker bør deigen kjevles ned til ca. 3-5 mm tykkelse.

Slik gjør du

  1. Små godbiter med karamell og rullet i nøtter!

    Form pepperkakedeig til kuler eller pølser og stek på 160 grader i ca. 9 minutter (steketiden kan variere fra ovn til ovn).

    Når pepperkakene er avkjølt, dypp dem i sjokolade eller smør på karamell.
  2. Rulles i kokos, hakkede mandler, pistasj, hassselnøtter eller valnøtter. 
  3. Pepperkake petit fours - små pepperkakegodbiter hele julen igjennom! 

Du er kanskje interessert i disse også?