Avokadotoast med eggerøre og hurtigsyltet rødløk
Avokadotoast med eggerøre og hurtigsyltet rødløk består av mange gode ingredienser som også er gode hver for seg. Serverer du alt frittstående, kan gjestene bruke ingrediensene som tilbehør til andre retter.
Ingredienser
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Avokado
- Egg
- Salt
- Rødløk
- Sukker
- Eddik
Slik gjør du
- Skjær opp brødet i skiver.
- Mos avokado med litt salt og pepper.
- Varm opp margarin i en stekepanne over middels til lav varme. Pisk eggene lett sammen med en klype salt i en bolle. Hell blandingen over i panna når margarinet er varmt. Rør kontinuerlig med en sleiv til eggerøren har en lett og kremet konistens.
- Skrell 2 rødløk og kutt dem i skiver. Ha løken i et glass som tåler varme. Tilsett 3 dl vann, 2 dl sukker og 1 dl eddik i en kjele, og kok opp til sukkeret er oppløst. Hell laken over løken, og la det trekke i minst 30 minutter før du serverer.
Vel bekomme!