Fylte boller i rødt, hvitt og blått
over 20 min
Bursdag, Dessert
Det er ikke bare til fastelavn bollene som kan fylles med deilig krem. Lag krem i flaggets farger, så har du festklare boller klare på 1-2-3.
Ingredienser
- Hveteboller
- 5 dl kremfløte
- 1 ss vaniljesukker
- Rørte bringebær eller bringebærsyltetøy
- Rørte blåbær eller blåbærsyltetøy
- Melis
- Flaggpynt
Slik gjør du
- Del bollene i to.
- Pisk kremfløte sammen med vaniljesukker. Fordel kremfløten i 3 ulike skåler. Bruk syltetøy for å få rød og blå farge på kremen. Har du ikke syltetøy kan du også bruke konditorfarge.
- Fyll bunnen av bollene med krem.
- Legg på lokket, dryss over melis og topp med flaggpynt.
Vel bekomme!