Tre friske og raske!
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Matpakke
Tre skiver du lager i en fei! Grovt brød i matpakken gir deg mer å gå på i en hektisk hverdag.
Ingredienser
Mors Grovbrød med naturell kremost, ruccula, appelsin og granateplekjerner
- Mors Grovbrød
- Naturell kremost
- Appelsin
- Granateple
- Ruccula
Mors Grovbrød med kalkunfilet, hjertesalat og jordbær
- Mors Grovbrød
- Kalkunfilet
- Hjertesalat
- Jordbær
Mors Grovbrød med nykokte egg og gressløk
- Mors Grovbrød
- Egg
- Gressløk
Slik gjør du
Mors Grovbrød med naturell kremost, ruccula, appelsin og granateplekjerner
- Skrell en appelsin og skjær noen tynne båter. Skjær så et granateple i to og skrap ut granateplekjernene.
- Smør naturell kremost på ferske skiver av Mors Grovbrød legg appelsinbåter over og dryss granateplekjerner og litt ruccula på toppen.
Mors Grovbrød med kalkunfilet, hjertesalat og jordbær
- Start med å skylle hjertesalaten og de ferske jordbærene. Riv av noen blader av hjertesalaten. Skjær vekk toppen på jordbærene og kutt dem i skiver.
- Legg blader av hjertesalat på skiver av Mors Grovbrød, legg på kalkunfilet og avslutt med noen jordbærskiver på toppen.
Mors Grovbrød med nykokte egg og gressløk
- Legg skiver av kokt egg på skiver av Mors Grovbrød. Dryss gjerne litt hakket gressløk på toppen.
- Smilende egg? Legg eggene i kaldt vann, kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Skyll av i kaldt vann.
Vel bekomme!