Laks og egg på havre- og surdeigsbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Laks og egg på havre- og surdeigsbrød

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Smakfull skive med laks og eggerøre! Bakerens Utvalgte Havre- & Surdeigsbrød er et brød som har meget saftig krumme, store porer, smakfull skorpe og en god rund smak.

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær gode skiver brød.
  2. Lag eggerøre av 3 egg, 3 ss vann og litt salt.
  3. Varm stekepannen til middels varme og hell røren i pannen. Rør lett rundt til eggeblandingen har fått en myk og litt kremete konsistens.
  4. Start med crispisalat og fine skiver røkt laks eller ørret.
  5. Topp med myk eggerøre og finhakket gressløk.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler