Pølse i brioche med tomatsalsa og kålsalat
10 - 20 min
Lunsj, Middag
Enten det er til en avslappet sammenkomst eller en mer formell begivenhet, er brioche pølsebrød et godt og smakelig alternativ. Passer til de aller fleste sorter pølse! Prøv deg fram med din favorittopping - vi har laget våre med en tomatsalsa og en kålsalat.
Ingredienser
- Brioche Pølsebrød 6pk
- Pølse etter ønske, vi har brukt krydderpølse
- Tomat
- Fersk basilikum
- Rødløk
- Olivenolje
- Hodekål
- Vårløk
- Eplecidereddik
- Salt og pepper
- Evt. andre krydder
Slik gjør du
- Tomatsalsa: Skjær tomater og rødløk i små biter og finhakk basilikum. Bland sammen og hell i et par dråper olivenolje, salt og pepper. Bland godt sammen.
- Kålsalat: Skjær hodekålen i tynne strimler og bland sammen med hakket vårløk. Hell i en dråpe eller to med eplecidereddik, litt salt og pepper og bland godt.
- Skjær snitt i pølsene og stek dem i pannen eller legg dem på grillen til de er gjennomvarme.
- Varm pølsebrøene raskt i ovn eller på grill.
Vel bekomme!