Pølse med coleslaw i brioche pølsebrød
10 - 20 min
Lunsj, Middag
Coleslaw lager du enkelt selv - en kremet salat som smaker ypperlig som tilbehør til pølsemåltidet.
Ingredienser
- Brioche Pølsebrød
- 6 pølser (vi har brukt Bratwurst)
- 1 pk bacon i terninger
- 1 pk råkostmix
- Rømme
- Majones
- Timian
Slik gjør du
- 1. Lag dressing av like deler rømme og majones. Bruk ca. 2 ss rømme og 2 ss majones. Smak eventuelt til med et par dråper sitron, salt og pepper.
- Bland dressing og råkostblanding.
- Stek baconterningene i en panne og sett til side.
- Skjær snitt i pølsene og stek dem i pannen eller legg dem på grillen til de er gjennomvarme.
- Server pølser med frisk coleslaw og sprøstekte baconterninger. Topp gjerne med friske urter.
Vel bekomme!