Real kyllingburger
10 - 20 min
Lunsj, Matpakke
Ingredienser
- REALE store burgerbrød
 - Kyllingfilet
 - Rødløk
 - Crispisalat
 - Rømme
 - Sitron
 - Gressløk
 - Smør/olje til steking
 
Slik gjør du
- Varm opp stekepannen med litt smør eller olje. Legg kyllingfileten i pannen og la den gjennomstekes. I mellomtiden skreller du en rødløk og kutter den i tynne ringer. Riv opp noen blader med crispisalat.
 - Del en sitron i to og finhakk gressløk, rør inn litt sitronsaft og gressløk i en boks med rømme – og så har du en god rømmedressing.
 - Del burgerbrødet i to, legg et salatblad i bunn og smør deretter rømmedressing på salaten. Legg på kyllingen og noen løkringer. Til slutt legger du burgerbrødet på toppen. Voilà – og du har en deilig kyllingburger!
 
Server gjerne med reddiker i båter og ketsjup i en skål.
Vel bekomme!