Lett og mett med omelett

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Lett og mett med omelett

10 - 20 min

Lunsj, Matpakke

Ingredienser

  • Havrebrød
  • 4 egg
  • 4 ss vann
  • En klype salt
  • Hakket løk og bladpersille 
  • Finskåret kokt eller speket skinke
  • Smør

Slik gjør du

  1. Visp sammen eggene og spe med 4 ss vann og litt salt.
  2. Stek løk, skinke og finhakket bladpersille blankt i 1 ts smør eller olivenolje i ca 5 minutter.
  3. Når alt er mørt – hell eggeblandingen over og la den stå på svak varme med lokk til den har stivnet. Pass på at omeletten ikke brenner seg.
  4. Legg deretter omeletten på en skive grovt brød (vi har brukt havrebrød).

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler