Fem fabelaktige kaker til festmåneden mai
Mai er en travel måned. Vi tar oss gjerne av kakene – så får du mer tid til å gjøre alt det andre du har lyst til. Her er 5 bestillingskakefavoritter fra våre konditorer til festen!

Vi er bare så vidt ferdig med påsken, så kommer 17. mai, konfirmasjonssesong, bursdager, avslutninger på fritidsaktiviteter og familiebesøk på røde dager. Det er mye som skal gå opp på kort tid i mai med brorparten av årets markeringer samlet innenfor 31 dager.
Vi vet at du har det travelt, og at det finnes noen ting du har mer lyst til å gjøre enn andre. Heldigvis elsker vi å bake! Og vi gjør det gjerne for deg, så du får mer tid til overs.
Her er 5 bestillingskakefavoritter fra våre konditorer til festen:
En friskere 17. mai-kake er vanskelig å finne! Denne passer alle anledninger, men har også farger vi forbinder litt ekstra med nasjonaldagen vår.
Frisk bringebær- og ripskrem med hele, norske bringebær på en saftig mandelbunn. Smaken av friske og naturlige råvarer og et fristende utseende blir fort en suksess på kakebordet! Bringebær- og ripsglede er bakt uten gluten.
Her kan du leke deg som kakekomponist! Sett sammen med de ingrediensene du selv liker best – fra type bunn, fyll, syltetøy og farge på marsipanen. Hva med å legge på en tekst og et bilde av konfirmanten? Eller gjøre den glutenfri. Du kan til og med droppe marsipanlokket og gjøre den til en helt vanlig bløtkake. Uansett hva du velger, garanterer våre konditorer at kaken blir saftig, god og helt perfekt til en festdag i mai.
En populær kombinasjon er bringebærsyltetøy, vaniljekrem, krem og hele bringebær. Da får du litt av alt, og smakene er gode sammen.
Vi kommer selvfølgelig ikke utenom denne. Alle liker kransekake! Med små flagg og fargerike, glinsende knaller er festen sikret. Den glutenfrie kransekaken vår bakes med mandler og eggehvite etter tradisjonell oppskrift – ingen megetsigende blikk fra svigermor, med andre ord. 18 ringer burde holde en stund, men blir dere veldig mange, kan du jo bestille en ekstra.
Som gave dersom du ankommer selskapet som gjest, eller når du selv er vertskap. Denne kaken er en stjerne på bordet. Den tåler å stå lenge ute på bordet på lange festdager uten å bli dårlig.
Mange har omfavnet den kaken, dripcake er og blir en populær trend i kakeverden. Gjestene dine blir garantert imponert av denne. Det er en klassisk, men høy sjokoladekake fylt med oste- og sjokoladekrem og knuste oreokjeks på toppen. I tillegg renner det deilige dråper av sjokolade langs sidene – det gjør vi selvsagt med vilje.
Dripcake vært en trend i USA i årevis, og trenden har nå fått godt fotfeste i Norge. Med flere lag gode kremer og bunner blir den ikke bare flott å se på, men smaker også veldig godt og metter mange gjester.
Søt karamellmousse, salt karamellganache og saftig mandelbunn. Denne delikate smaksbomben er en favoritt hos mange. Kaken er spesielt utviklet av våre konditorer etter at trenden med salt karamell så dagens lys for noen år siden. Den passer til de fleste anledninger og er alltid en suksess på kakebordet.
Bestill kake på nett – hent i butikk
Ikke akkurat den kaken du lette etter? Se hele utvalget vårt!
Lurer du på hvordan du bestiller kake? Her ser du hvordan går frem ut ifra hvilken butikk du vil hente kaken din i.