Syv gode påskefrokoster
Lengre frokoster og bedre tid er noe vi gjerne forbinder med påske. Og egg! Oppskriften på en god påskefrokost er enkel – vi gir deg syv oppskriftsfavoritter du må prøve ut til påskefrokosten!
Ferskt brød, godt pålegg og frukt og grønt! Det behøver ikke å være verken komplisert eller særlig tidkrevende å få påsken på bordet. Uansett hvor stor frokosten er, om dere er få eller en hel bataljon – det viktigste er å få tid til å kose seg sammen.
Her er våre syv påskefavoritter til inspirasjon på frokostbordet i påsken:
1. Gourmetloff med kokt egg🐥 Kokt egg smaker utmerket på Bakerens Utvalgte Gourmetloff.
2. Egg i brød🐥 Lag det til den gode frokosten, eller når du vil lage noe ekstra hyggelig til lunsj - til deg selv eller noen du er glad i.
3. Eggetoast med Myk & Rund🐥 Saftig og god toastfavoritt med Myk & Rund! Tips: Del opp i flere biter, så kan alle rundt bordet få en smak.
4. Laks og egg på havre- og surdeigsbrød🐥 Smakfull skive med laks og eggerøre! Bakerens Utvalgte Havre- & Surdeigsbrød er et brød som har meget saftig krumme, store porer, smakfull skorpe og en god rund smak.
5. Müslistykke med brunost🐥 Müslistykke er et grovt rundstykke (84% grovt) bakt med gresskarskjerner, solsikkekjerner og flak av havre og hvete. Aprikos og rosiner gir saftighet og sødme til rundstykket, som smaker utsøkt med brunost og bær.
6. Lun landgang🐥 Skjær brødet på langs - vips har du mat til flere! Lun landgang med omelett er den perfekte maten til flere; når du har gjester eller når du skal på tur.
Egg er aldri feil på skiva - og i hvert fall ikke i påsketid. Med Funkygine Fiberbrød får du et grovt brød som er naturlig rikt på kostfiber og har et høyt proteininnhold - og med egg på topp blir det enda mer proteinrikt.
Smaklig måltid - og god påske!
🐥🐥🐥